Vore medarbejdere

Tilfredse patienter og kunder skaber grundlaget for en god, sund forretning. Derfor stiller vi høje krav til os selv som ledelse, til vore ansatte og samarbejdspartnere ift. at udvikle, og konstant styrke vore kompetencer gennem et tæt, tværfagligt samarbejde med fokus på løbende forbedringer.  

Radiografer:

At kunne udføre en MR scanning, er et håndværk, som kræver konstant fokus, stor ekspertise og interesse i at planlægge, optimere og gennemføre de delundersøgelser, som MR-scanningen består af. Vore radiografer har typisk arbejdet i mange år med MR scanning, og er i stand til at arbejde selvstændigt.  Vi har 15 erfarne radiografer tilknyttet.     

Radiologer:

Radiologerne (specialuddannede læger), der beskriver MR undersøgelserne, er blandt danmarks bedste og mest kompetente i landet. Samtlige radiologer er tilknyttet vort sikre billedhåndterings- og beskrivelsessystem i et sikkert og krypteret IT system.  

Her finder du os:

mr location

AFDELING I HORSENS
Meteorvej 9 (B), 
8700  Horsens

mr location

AFDELING I HEDEHUSENE
Guldalderen 20 (B),
2640  Hedehusene


Kontakt os på
tlf. 70 20 30 02
eller
fax 69 13 15 55

Uden for åbningstiden kan vi kontaktes på mail: kontakt@mr-scanner.dk

Åbningstider.

Telefonen er åben mandag til fredag 08.30-12.00 og fra samt 12.30-14.00

Udenfor åbningstiderne kan du skrive til os på: kontakt@mr-scanner.dk

Vi udfører MR-scanninger både på hverdage og i weekender
– alt efter behov.

Hvad er MR-scanning?

MR er en forkortelse for Magnetisk Resonans. Nogle af kroppens atomer vil i et kraftigt magnetfelt kunne optage lidt energi fra en radiobølge med en bestemt frekvens - der skal være resonans med radiobølgen. Frekvensen afhænger af magnetens feltstyrke. Med de magneter, som anvendes til undersøgelse af mennesker, f.eks. MR-scanneren ved MR-scanner.dk, vil frekvensen af radiobølgen være ca. 64 Mhz altså lidt lavere end FM-radioens frekvensområde

Læs mere

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!
Ok