Deprecated: Required parameter $options follows optional parameter $loglevels in /customers/5/e/8/mr-scanner.dk/httpd.www/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33 Deprecated: Required parameter $category follows optional parameter $loglevels in /customers/5/e/8/mr-scanner.dk/httpd.www/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33 Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Kan man scannes, hvis man har en pacemaker?

Har man indopereret pacemaker, kan man som udgangspunkt, ikke blive undersøgt i en MR-scanner.

Kan gravide MR-scannes?

Gravide inden for de første 3 måneder MR-scannes normalt ikke. Er man i øvrigt i tvivl om du er gravid op til en undersøgelse, skal du tage en graviditetstest inden scanningen.

Kan man MR scannes hvis der er indopereret metal?

Hvis man har indopereret metal i kroppen kan man som udgangspunkt ikke scannes. Nyere metalproteser kan dog normalt accepteres.

Er MR-scanning skadelig?

Nej - en MR-undersøgelse har ikke nogen kendt langtidsskadevirkning. MR-undersøgelser har været udført i mere end 20 år, og man har ikke set nogen skadelige virkninger.

Må man medbringe magnetiske genstande?

Nej – det ødelægger billederne, og kan i yderste konsekvens være farligt. Selv plastiklightere indeholder metal og kan være farlige.  

Er kørselsgodtgørelse muligt?

Hvis du er privat patient, som selv betaler for MR-scanningen - så skal du selv dække omkostninger til transport til og fra scanneren i Horsens. 

Er du patient som er henvist fra det offentlige, er det i nogle tilfælde muligt at opnå tilskud til kørsel. Info i den forbindelse kan ses på den enkelte regions hjemmeside.

Modtager I sportsskader til MR scanneren ?

MR scanning er i mange tilfælde et effektivt værktøj ifm. udredning af sportsskader - både hos professionelle sportsudøvere, og hos motionister, som gerne vil holde sig i god form. Vi har adgang til dygtige speciallæger og fysioterapeuter m.v. i vort netværk, og understøtter deres udredningsproces hurtigt og effektivt.

Hvorfor er MR-scanning billigere om aftenen ?

Vi tilbyder MR-scanning om aftenen og i de tidlige morgentimer, med rabat, for at give mulighed for at du íkke skal tage fri fra arbejde, for at få en hurtig udredning og diagnose.  

Skal en dårlig ryg MR scannes i alle 3 regioner ?

En dårlig ryg skal ikke nødvendigvis scannes i alle 3 regioner. Den henvisende læge/fagperson er meget opmærksom på dette, således en udredning kun indeholder nødvendige billeder/MR-undersøgelser. Også prismæssigt er der en markant forskel. Dernæst tager en MR-scanning tid, og man skal ligge meget stille for at få gode billeder. Derfor udføres scanninger kun for de regioner, som henvisningen tydeligt afgrænser sig til.   

Kan I MR-scanne nakken ?

Nakken, som består af 7 halshvirvler samt mellemliggende skiver, kan udløse mange foskellige smerter forårsaget af f.eks: stramme nakkemuskler, manglende bevægelighed af led i nakken, discusprolaps mellem halshvirvlerne, slidgigt, piskesmæld m.v. En MR scanning af nakken er ofte benyttet ifm. udredning af smerter i og omkring nakken.   

Viser venteinfo ventetiden korrekt ?

Ventetiden  - også tit refereret som "venteinfo" på en offentligt betalt MR scanning kan findes på følgende link:

http://www.esundhed.dk/sundhedskvalitet/NIV/NIV/Sider/Venteinfo.aspx 

Husk at tjekke hvorvidt den oplyste ventetid er opdateret eller er af ældre dato.

MR scanning og pris

Prisen på en MR scanning svinger meget mellem de forskellige private udbydere i Danmark. Som patient kan man spare mange penge hos os, hvis man er villig til at blive scannet i aftentimer og i weekender. 

MR scanning af flere områder (flere regioner) har vi også prissat så det er muligt at opnå en scanning af - eksempelvis - hele ryggen - for et overkommeligt beløb.  

Jo flere vi kan hjælpe igennem på vores private 1,5T højfelt MR-scanner - desto lavere er enhedsprisen, og det lader vi komme patienterne til gode allerede i dag.

 

MR scanning betalt af regionen og din ret til udvidet frit sygehusvalg

Er du henvist fra din egen læge til MR scanning på et offentligt sygehus i din region - så lægen selv kan undersøge, hvad du fejler, har du ret til at blive MR scannet indenfor 30 dage.

Hvis sygehuset ikke tilbyder dig en tid indenfor 30 dage fra din henvisning er modtaget på sygehuset, får du ret til udvidet frit sygehusvalg.   

I dette tilfælde betaler din region for MR scanningen, og du kan blive MR scannet hos os på meget kort tid, i Horsens, uden at tage penge op af lommen.

Er du det mindste i tvivl - så ring 70203002 og få råd og vejledning - det er ganske gratis.

Husk - vi aftaler alle tider med patienterne, så vi sikre at tidspunktet passer dig - og vi scanner 7 dage om ugen.   

 

 

 

 

 

 

Har du smerter i knæ, nakke, ryg, skulder, fødder ??

Spring køen til praktiserende læge over og få

direkte adgang til udredning ved speciallæge

 

Pris: kun 1675,- DKK

Du får:

■ Hurtig udredning ved speciallæge på vores

klinik i Horsens mellem kl. 16.00-23.30

■ Adgang til Ultralydsscanning

for kun 985,-

■ Adgang til MR scanning

fra kun 1.750,- (*een region)

■ Rådgivning og anbefaling for det videre forløb

(blokader, træning, operation, ro....)

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

HORSENS

Book nu på

7020 3002

Her finder du os:

mr location

AFDELING I HORSENS
Meteorvej 9 (B), 
8700  Horsens

mr location

AFDELING I HEDEHUSENE
Guldalderen 20 (B),
2640  Hedehusene


Kontakt os på
tlf. 70 20 30 02
eller
fax 69 13 15 55

Uden for åbningstiden kan vi kontaktes på mail: kontakt@mr-scanner.dk

Åbningstider.

Telefonen er åben mandag til fredag 08.30-12.00 og fra samt 12.30-14.00

Udenfor åbningstiderne kan du skrive til os på: kontakt@mr-scanner.dk

Vi udfører MR-scanninger både på hverdage og i weekender
– alt efter behov.

Hvad er MR-scanning?

MR er en forkortelse for Magnetisk Resonans. Nogle af kroppens atomer vil i et kraftigt magnetfelt kunne optage lidt energi fra en radiobølge med en bestemt frekvens - der skal være resonans med radiobølgen. Frekvensen afhænger af magnetens feltstyrke. Med de magneter, som anvendes til undersøgelse af mennesker, f.eks. MR-scanneren ved MR-scanner.dk, vil frekvensen af radiobølgen være ca. 64 Mhz altså lidt lavere end FM-radioens frekvensområde

Læs mere

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!
Ok