Generel information

Hvem er MR-scanner.dk ApS

Firmaet MR-scanner.dk ApS´s fundament er et stærkt, tværfagligt team af radiografer og radiologer, med stor erfaring inden for MR-radiologi. Siden 2012 har vi udlejet mobile MR scannere i ind- og udland, men bliver nu også aktive med egenproduktion af MR scanninger i privat regi i DK. Virksomheden er opstartet, ejet og drevet af Anders Nygaard, Horsens, som ved hjælp af sparring fra dygtige fagfolk, har etableret denne mulighed.

Hvad er drivkraften og motivationen ?

Vi har udviklet et MR-scanningskoncept med fokus på kvalitet, effektivitet og høj udnyttelsesgrad af MR scanneren (24/7/365), så vore patienter og kunder opnår maksimal fleksibilitet, lav ventetid, og en fornuftig pris. Vi vil gerne bidrage til, at "arbejdsmand Petersen" - som måske ikke har råd til en sundhedsforsikring - også har mulighed for at få en sikker diagnose uden ventetid - og med en overkommelig egenbetaling.

 

Hvorfor en Mobil MR scanner ?

At benytte sig af mobile MR scannere i specialbyggede trailer, har været almindeligt siden starten af 1990´erne, og er i dag i vidt omfang benyttet i både USA, England, Øst- og Vesteuropa. Flere danske sygehuse har igennem tiden benyttet sig af mobile MR scannere i forbindelse med ombygning, spidsbelastninger, nedbrud, eller for at øge kapaciteten - med henblik på at holde ventelister nede og sikre kapacitet.   

 

Hvor er den mobile MR scanner placeret ?

Den mobile MR scanner er placeret i tilknytning til vort domicil, som indeholder omklædningsfaciliteter, og venteværelse i Horsens på adressen: Meteorvej 9, 8700  Horsens. Meteorvej ligger i den sydlige del af industrikvarteret (Torsted) i Horsens med gode tilkørselsforhold, egne parkeringspladser, og kun ca. 4 km fra afkørsel 57 (Horsens Syd) hvis du kommer fra motorvejen.   

 

Kvalitet og kvalitetsstyring

Et kvalitetsstyringssystem med gode standarder er fundamentet for at udføre en ensartet og høj kvalitet - hver gang. Vi er akkrediteret efter den danske kvalitetsmodel (DDKM) i samarbejde med institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS). Vi udfører kvalitets- og patienttilfredshedsmålinger løbende, og resultaterne af de seneste målinger kan ses på klinikken. På klinikken findes der i øvrigt en RIS/ROS kasse som patienterne opfordres til at benytte. 

 

Sikkerhed, håndtering af patientdata og dine rettigheder som patient

I MR-klinikken følger vi naturligvis reglerne i EU’s GDPR, hvilket betyder, at dine personfølsomme data knyttet til din journal, er sikrede imod hacking, uautoriseret deling og anden misbrug. Al vores journalføring foregår elektronisk.

Journaloplysninger videregives kun til andre sundhedsaktører (egen læge, speciallæge eller hospitalsafdeling) og/eller forsikringsselskaber, med dit udtrykkelige samtykke. Dette samtykke giver du os skriftligt første gang du besøger klinikken. Der sendes kun gennem det krypterede sundhedsdatanet EDIFACT eller via en krypteret/sikker e-mail adresse.

Du har til enhver tid ret til at få en kopi af alle de data om dig, som vi ligger inde med, men man kan ikke forlange at få sin journal slettet, da vi iflg. sundhedsloven skal opbevare patientjournaler i 10 år. Journalkopi kan udleveres som et papirprint eller som en PDF-fil på en USB-nøgle, som du selv kommer med.

Alle data håndteres således i et sikkert, krypteret system, og gemmes på sikre netværk.

 

Teknisk info om vores MR scanner

MR scanneren er en Philips 1,5 Tesla, højfelt MR-scanner, som sikrer MR-billeder af en høj kvalitet.

Vi har et stort og varieret udvalg af coils, som sikrer, at vi kan udføre de MR undersøgelser, som efterspørges af vore kunder.

 

Kontakt os på :

Telefon: 70203002

Fax: 69131555 

 

Adresse for administration:

MR-scanner.dk ApS, Violvej 22, 8700  Horsens, CVR: 36723858, 

Kontakt:  Anders Nygaard, Mobil +45 40102480, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

 

 

 

 

ddkm akk trsp

Her finder du os:

mr location

Meteorvej 9 (B), 8700  Horsens


Kontakt os på
tlf. 70 20 30 02
eller
fax 69 13 15 55

Uden for åbningstiden kan vi kontaktes på mail: kontakt@mr-scanner.dk

Åbningstider

Mandag til fredag: 07.00-22.00
Lørdag og søndag: 08.00-18.00 – eller efter behov.

Telefonen er åben mandag til fredag 08.30-11.30 samt 12.30-14.00

Læg gerne besked, eller skriv på kontakt@mr-scanner.dk

Hvad er MR-scanning?

MR er en forkortelse for Magnetisk Resonans. Nogle af kroppens atomer vil i et kraftigt magnetfelt kunne optage lidt energi fra en radiobølge med en bestemt frekvens - der skal være resonans med radiobølgen. Frekvensen afhænger af magnetens feltstyrke. Med de magneter, som anvendes til undersøgelse af mennesker, f.eks. MR-scanneren ved MR-scanner.dk, vil frekvensen af radiobølgen være ca. 64 Mhz altså lidt lavere end FM-radioens frekvensområde

Læs mere

Bemærk! Dette site benytter cookies og lignende teknologi for at forbedre brugeroplevelsen!
Ok